Poskytnem pôžičku všetkým z vlastných financií


Kontaktné informácie
Odpovedať na pôžičku Peter
€ 1
Viac informácií pôžičky

Ponúkam vám možnosť dostať sa z finančnej problémov. Ponúkam vám poskytnutie pôžičky z mojich vlastných zdrojov. Poskytnem vám pôžičku na čokoľvek. Chcete vyraziť na dovolenku? Kúpiť nové auto? Dom alebo byt? Potrebujete vyplatiť existujúce dlhy? Nie je problém! Ja vám pôžičku poskytnem. Napíš te si o pôžičku. Je to jednoduché. Ja som tu pre vás. Pôžičky poskytujem v rozmedzí od 1000 Eur do 55000Eur a to až na 10 rokov.

    Inzercia pôžičiek vyššie nepodlieha kontrole. Čítajte podmienky inzercie a rozhodne neplaťte poplatky vopred.

    Všetky nebankové spoločnosti vo SR nikdy nechcú poplatok vopred po klientovi, provízie obchodníkom se vždy vyplácajú až po podpise zmluvy, po poskytnutí pôžičky a vyplatenie peňazí žiadateľovi na účet alebo v hotovosti nebankovou spoločnosťou, nikdy nie žiadateľom o pôžičku. Títo ľudia navyše nemajú žiadny vplyv na úspešnosť podanej žádosti..když chce niekto za schválenie pôžičky zálohu alebo poplatok vopred je to už z logiky veci prinajmenšom nezmysel.
    Ak je text inzerátu preložený automaticky s lámanou slovenčinou spravidla sa môže jednať podvod s poplatkom dopredu od cudzincov. Na tie to inzeráty sa neodporúča reagovať.

    Najčastejšie úverovej PODVODY:

    V nižšie uvedených príkladoch peniaze od podvodníkov rozhodne nečakajte, naopak zbystrite, aby ste o peniaze ešte neprišli!

    Zobrazit více podvodů

    1. Poplatok vopred

    Peniaze sa vždy strhávajú až z požičaných peňazí – podvodníci často chcú zaplatiť poplatok vopred.

    2. Volanie na drahá čísla

    Nebankové spoločnosti majú často bezplatné čísla začínajúce 800 – čísla začínajúce 900 používajú podvodníci a hovor všelijako naťahujú.

    3. Prázdna zmenka

    Nikdy nepodpisujte prázdne papiere a zmenky – podvodníci si tam môžu dopísať čo sa im hodí.

    4. Poistenie

    Niektoré nebankové spoločnosti ponúkajú poistenie schopnosti splácať – podvodníci požadujú uzavretie všelijakých poistných zmlúv pre získanie úveru.

    5. Dlh po splatení úveru

    Po splatení pôžičky sa vždy uistite, že máte doklad o zaplatení – podvodníci sa často snažia o dvojité splatenie úveru.

    Zobrazit méně

    Nejschvalovanější online pôžička do 500 € na 30 dní
    Rýchla online žiadosť TU >>